About Me

ENGLISH;
My name is Linn and at the moment I’m enjoying my life in Bergen, Norway. I’ve spent a year studying Master English Fashion and Design in New York which was amazing. On my blog you’ll read about my take on life, fun and mostly about fashion.

I really appreciate every single of you guys! And please feel free to leave a comment.

_________________________________________________________

NORWEGIAN;
Jeg heter som sagt Linn og bor for tiden i Bergen hvor jeg studerer og nyter livet. Har også vært et år i New York, hvor jeg studerte Master English – Fashion and Design. Min blogg inneholder for det meste om mote, men jeg blogger også om mitt liv som tenåring, reiser og mine meninger og synsvinkler på ting.

Håper dere liker det dere leser, og er fornøyd med bloggen min. Mitt ønske er å få mange lesere som liker min blogg og hva jeg har å formidler. Jeg blir veldig glad om dere kommenterer på innleggene mine, enten det er positiv eller negativ tilbakemeldinger om deres meninger om mine innlegg, min blogg eller om det er noe jeg burde endre på.

Men til alle dere som kommer inn her for å kommentere negative ting om hva dere syntes om meg, så er det ikke vits og kommentere, for det blir slettet.

Ha en flott dag alle sammen. Setter stor pris på alle som leser bloggen min.

wewe copy 3

21 thoughts on “About Me

 1. hei hei linn 😀

  jeg liker det du har skrevet på bloggen din hitlil å jeg har tenkt å følle den opp for det du har skrevet er utrolig bra skrevet

  jeg savner deg utrolig mye ! ❤
  og er utrlog glad i deg ! ❤

 2. Heisann Linn!
  Kjempe fin den nye bloggen din også, selvom jeg likte veldig godt den andre. Håper du får det fint der du kommer om ikke så alt for lenge og at du vil trives:)!
  Du er en veldig spesiell jente og jeg tror du kan få til det du ønsker, nemlig å lansere et eget klesmerke. Det gleder å bare tro på seg selv, gjør du det vil du komme langt, langt langt :D!
  Håper du har hatt en fin sommer, ser slik ut<3
  Kos deg masse videre
  Klemmer Karoline

 3. Veldig fin blogg Linn! Måtte jo inn å sjekke den siden du sa du var så interessert i mote. Veldig fine bilder, og jeg tror nok du vil gjøre det bra i NY 😉

  Du må gjerne stikke innom Befab en gang i blant!

  Lykke til!

 4. It is possible to definitely see your enthusiasm in the paintings you write. The sector hopes for far more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.

 5. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Outstanding work!

 6. Hvilken skole har du gått på, går på og skal gå på? Jeg skal selv til ny om et år og planen er å studere mote videre også. Hadde vært hyggelig å få litt info om hva du gikk på 🙂

  1. Hei Eirin! Sorry for sent svar – men jeg gikk på Marymount Collage, men jeg gikk ME Fashion and design. Det var på en måte et introduserings år før universitet. Nå tenker jeg å fortsette på skoler i London, Stockholm eller Paris. Så vi får se hva det blir til. Du kan virkelig glede deg til USA, det er helt fantastisk der! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: