,

Kosthold – Vel Så Viktig Som Trening

Det er allmenn kunnskap at det du spiser er vel så viktig som å trene når du vil nå målet om drømmekroppen, men det varierer selvsagt med hva du trener for og hva målsetningen din er. Skal du gå ned i vekt må du spise og trene på én måte, mens om du ønsker å bygge muskler må du gjøre noe helt annet. Om du vil vedlikeholde vekt og kroppsform må du igjen tenke litt annerledes igjen. Felles for alle tre er at det fra et kostholdsperspektiv er viktig å telle kalorier og proteiner, og legge opp treningen deretter. p90x1 Ta for eksempel en som driver med idrett, for eksempel en spiller på det norske fotball-landslaget. Han eller hun trener hver dag, noen dager lett trening, mens andre ganger veldig eksplosivt og intenst. Maten varierer kommer også an på om de skal ha en utholdende økt og eller rett og slett bare restituere. Da er riktig kosthold minst like viktig som selve treningen, enkelt og greit for å maksimere effekten av treningen. En fotballspiller spiser som regel pasta eller noe liknende før en kamp. Ofte er det gjerne tre timer før kampen begynner, og så tar de et lite mellom måltid – kanskje en snackbar – en halvtime før kampstart. p90x2 Pasta er nemlig bra for kroppen dersom du skal ha en intens økt over lang tid, noe en fotballkamp som regel er. Da har de også god odds på å komme seg igjennom alle de 90 minuttene en fotballkamp varer, selvsagt inklusivt god og riktig drikke underveis. For å vite nøyaktig hva du bør spise og hvordan du skal legge opp treningen for å nå målet du setter deg bør du spørre de som jobber med det fulltid. Det er viktig å spørre en hel masse spørsmål slik at nettopp du får den kroppen du har lyst på.

// Ad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: