FavoritesFavoritter

Topshop is definitely one of my must visit stores when traveling. I actually hate the fact that there’s yet none in Norway – so thank God for the internet that brought us the online store possibility. What I love most is their variety of both style and price range – there’s always something for everyone! And not to mention the shoes… Here’s some of my October favorites;

topshopfavTopshop er definitivt en av mine besøke når jeg er ute å reiser. Jeg hater faktisk at vi ikke har butikken i Norge – så takk Gud for internett og mulighetene det gir oss stuck in Norway. Hva jeg elsker mest må vel være at de har utallige forskjellige stiler og priser – så det vil alltid være noe for alle! Og for ikke å snakke om skoene… Her er noen av mine oktober favoritter;

topshopfav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: