A Weekly Do-OverA Weekly Do-Over

Happy Monday! Sorry for the late update, but I’ve been quite busy doing everything and nothing. I love Mondays because every seven days we get to start over. We get a fresh start. A weekly do-over – which I really needed after a weekend filled with cake, chips and way too many glasses of champagne. Yesterday I felt terrible, bloated and disgusting – weird how two days with crappy food makes you feel – so I’m happy to back on track. I’ve just finished my run and I’m about to cuddle up in the coach with some CSI. Have an amazing evening ♥

IMG_2119Happy Monday! Sorry for sen oppdatering, men jeg har vært litt her og der idag. Mandager for meg betyr veldig mye – hver syvende dag får vi en ny sjangse til å starte på nytt. En ny begynnelse. En ukentlig do-over. Noe jeg absolutt trengte etter en helg med kaker, chips og litt for mange glass champagne. Det er lenge siden jeg følte meg så dårlig som jeg gjorde igår. Oppblåst og kvalm. Utrolig hva to dager kan gjøre med kroppen. Så det er deilig å endelig være tilbake til normale rutiner! Jeg har akkurat fullført dagens treningsøkt så nå blir det CSI før sengetid.. Ha en super kveld 

IMG_2119

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: