Lagerfeld ConfidentialLagerfeld Confidential

Happy Saturday! How is your weekend going so far? Today I’m going to my bestie’s birthday party before we’re heading out for a girls night to celebrate! I’ve just finished my breakfast, so now I’m about to start project baking. I’ve decided to make two cakes actually – one chocolate cake with oreos and the pavlova cake. Believe it or not, but today I’m going all in – using real suger and flour!

Anyway, yesterday I watched this amazing documentary about Karl Lagerfeldwhich is my absolute favorite designer. I can’t believe I haven’t seen it earlier – craziness! I was inspired to start drawing again and now I’ve got so many ideas – so if you’re into fashion and haven’t seen it – I really recommend you do!

http://www.youtube.com/watch?v=85XSH-C-WEQGod Lørdag! Hvordan går det? Håper dere har en fantastisk helg! Min beste venninne har snart bursdag – så ikveld skal vi feire etterfulgt av en liten tur på byen. Jeg har nettopp spist frokost, så nå gjenstår det bare å bake 2 kaker jeg skal ha med meg senere. Jeg har bestemt meg for å lage en sjokolade kake med oreo glasur og pavlova kaken som er en av mine favoritter. Og tro det eller ei, men jeg skal faktisk bake disse kakene med ekte ingredienser – lov å gjøre unntak en gang i blandt!  

Uansett – igår fikk jeg endelig sett dokumentaren om Karl Lagerfeld. Jeg kan faktisk ikke forstå at jeg ikke har sett denne før ettersom han er min “one and only” favoritt designer. Filmen inspirerte meg til å begynne å tegne igjen, og nå har jeg mange ideér som skal jobbes på framover! Om du er mote interessert og ikke har sett denne – anbefaler jeg den virkelig! Ha en super dag videre♥

http://www.youtube.com/watch?v=85XSH-C-WEQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: