Music Always Sounds Better On FridayMusic Always Sounds Better On Friday

Hi loves! It’s finally friday, a day when most people are cheerful. To me, it’s just another day like any other day of the week. I woke up thinking that today would be a day full of fun and adventure. Well, maybe not adventure! I’ve already been up 6 hours, I’ve cleaned the house a little, started on sunday’s fashion guide, my workout’s done and I’m about to make so lunch.

I absolutely love when I have days like today. Curious what I’m up to when I’m not blogging? Keep up on instagram! Happy weekend, friends!

IMG_2647

 Hei søte! Det er endelig freday, noe de fleste av dere sikkert er veldig glad for. For meg, er dette bare en vanlig dag som resten av uken. Da jeg våknet idag tenkte jeg: “dette vil bli en dag fylt med glede og eventyr”. Vel, kanskje ikke eventyr! Jeg har allerede vært på farten i 6 timer, jeg har ryddet huset, startet på søndagens mote guide, trent og nå er det tid for lunsj.

Jeg bare elsker når dagene blir som denne! Nyskjerrig på hva jeg gjør når jeg ikke blogger? Følg meg på Instagram da vel – følger gjerne tilbake. Ha en super helg ♥

IMG_2647

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: