#TravelThursday#TravelThursday

cali1tbt

As many of you may know – I lived in the US 2010/2011 – New York to be more precise. When everyone else was going on spring break in Miami, I went one week celebrating my birthday in Los Angeles, California. I had the most amazing time and I’m so grateful that I got the opportunity to visit the west coast. There’s still a lot of places I never had time to see, but I’ll go back! That’s for sure!

I walked down the walk of fame. Met some great people. Saw the Hollywood sign. Walked through Rodeo Drive both day and night. Drove down Sunset Boulevard. Relaxed on Hermosa beach. Ate at exclusive celeb restaurants. Went on several sightseeing tours.  Got to see the most amazing houses. Saw Rob Pattinson. Went on Desert Hills premium outlet. Had one wonderful day in Palm Springs. Warner Bros. Studio’s VIP tour. Spent one day at Universal Studios. Bel Air. Got tickets for one show at LA fashion week. And the list continues.. Here’s some more pictures;

LAtbtcali1tbt

Som mange av dere kanskje vet tok jeg et skole år i USA 2010/2011 – i New York for å være mer presis. Mens alle dro til Miami for å feire “spring break” valgte jeg heller å feire bursdagen min i Los Angeles, California. Jeg hadde en fantistisk uke og jeg er virkelig takknemelig for at jeg fikk muligheten til å besøke vest kysten. Det er fortsatt mange steder jeg ikke fikk sett og ting jeg vil gjøre, så en ting er sikkert: “California we’re not done!”

Spaserte (en del ganger) på Walk Of Fame. Møtte noen utrolig flotte mennesker. Hollywood-skiltet. Vindu-shoppet på Rodeo Drive – dag og natt. Kjørte gjennom Sunset Boulevard. Slappet av på Hermosa Beach. Spiste på eksklusive celeb restauranter. Dro på flere forskjellige sightseeingturer. Så de mest fantastiske husene og Rob Pattinson. Shoppet på Desert Hills Premium Outlet. Dagtur til Palm Springs. Warner Bros Studios. Tilbrakte en hel dag på Universal Studios. Bel Air. Fikk billetter til et moteshow – LA Fashion Week. Og listen fortsetter.. Her er noen flere bilder;

LAtbt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: