Behind Schedule Bak Skjerma

_MG_2580

Well hello! I just returned home after hours stuck in traffic, running errands and meeting up with my grandmother. And guess what? I actually has to run out again. There’s always something, isn’t it? Today has been so busy I haven’t even found time to eat. I was up by 10 am and was already out of the house just an hour later. I still haven’t worked out so I’ll have to find time for it later! Stress!

I really hate to be behind schedule – then the whole days goes on like that. I hope I’ll get it all done before I’m to tired to even do anything. Anyway – I’ll better get some food in my stomach. Have a good one ❤_MG_2580

Hei søte! Beklager at det ikke har kommet noe oppdateringer før nå, men jeg kom akkurat inn døren. Min dag har blitt brukt på timesvis i kø, en god del ærend også har jeg truffet mormor. Og gjett hva? Jeg må faktisk løpe igjen. Det er alltid noe, eller tar jeg helt feil? Jeg har hatt det så travelt at jeg helt har glemt å spise. Jeg våknet kl 10 og var ute av døren allerede en time senere. Stress!

Jeg har heller ikke fått trent enda, noe som betyr at jeg må få presset inn en time senere. Jeg hater virkelig å ligge bak skjerma – for da blir automatisk hele dagen forskjøvet. Håper virkelig jeg kan ta igjen tiden! Uansett, det er på tide å få i seg litt mat.
Ha en fin dag videre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: