OrganizingForandring Fryder

After hours studying everyday I always gets insanely restless. And since I’m a huge fan of changes – I love to visit different furniture stores just to get some new ideas. You can always find me at least once a week in those stores! IKEA is my favorite when it comes to organizing. The store have a lot of inspirational ideas and some great prices as well! Last week I bought some new shelves and two clothing stands (it seems like I never can get enough space for my clothes). I also bought some candles – of course – and some other little pieces to make my room more organized.
What do you guys think?

IMG_2360IMG_2366 IMG_2371 IMG_2363 IMG_2364Etter timesvis med lesing og notater blir jeg alltid så utrolig rastløs. Og ettersom jeg er en stor fan av forandringer – elsker jeg å besøke ulike møbel og interiørbutikker. Du vil hvertfall finne meg i slike butikker minst en gang i uken! Her går jeg for å samle inspirasjon og få nye idéer – også når det kommer til klesdesign! IKEA må bli en av mine topp favoritter – de har så utrolig mange inspirasjons utstillinger og prisene er alltid lav – noe som gjør at vi alle har råd til en liten forandring i hverdagen. Forje uke kjøpte jeg noen nye hyller og to klesstaiv ettersom jeg har klær på to ulike soverom og aldri helt klarer å få et organisert system på hvor og hva! Jeg kjøpte også en del lys og annet småplukk for å få en bedre oversikt over hvor ting befinner seg. Hva syntes dere?

IMG_2360 IMG_2366 IMG_2371 IMG_2363 IMG_2364

One thought on “OrganizingForandring Fryder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: