Rainy Days & Stormy NightsRegnfulle Dager Stormfulle Netter

sneeeakpeak2

So the meeting went quite well – and I’m having another one tomorrow already. Yey! Now the weather only needs to get better! At this moment I’m having a cosy girls night in with my bestie. The candles are lit and we’re cuddling up with a blanket ready to watch a movie or two. Is there anything better? It’s still pouring outside – so right now, I’m exactly where I want to be! Wishing you all a good night ❤

closeuptuesneeeakpeak2

Møte gikk utrolig bra, og jeg har et nytt imorgen allerede. Yey – nå må været bare bli litt bedre, så jeg slipper å dukke opp gjennomvåt og kald! Nå sitter jeg her med min bestevenninne – klar for jentekveld. Lysene er tent og vi sitter å hygger oss i sofaen under dynen klar for å se en film eller to.. Hva kan bli bedre? Det regnet fortsatt kraftig utenfor – så akkurat nå er det ingen andre steder jeg heller ville vært! Ha en fin kveld videre ❤

closeuptue

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: