Panthera PardusPanthera Pardus

Photo on 2013-10-21 at 11.38 #2

Hi cuties! What has everyone been up to? I’ve been busy with my studies for hours now – but it has actually been nice sitting here since it’s pouring rain outside! The weather has been like this non stop since I got up, but now I’ll have to face it! Can’t say I’m excited! I’m on my way to a meeting which I’m hoping will end well! Today I’m wearing my new sweater. I was a little unsure when I bought it – but now it has become one of my faves! Anyway, I’ll better go! Have a good one ❤ Photo on 2013-10-21 at 11.38 #3Photo on 2013-10-21 at 11.38 #3

Hei søte! Hva har dere alle gjort idag? Jeg har bare gjemt meg selv bak bøkene i så og si hele dag – men det har faktisk ikke vært det værste jeg kunne gjort ettersom det pøs regner ute – og da mener jeg ikke bare litt! Det har regnet non stop siden jeg stod opp og det ser ikke ut til å gi seg heller. Jeg får nok bare bite tennene sammen ettersom jeg skal på et møte i sentrum om litt – så man får tåle å bli “litt” våt idag!

Jeg bestemte meg for å ha på meg min nye leopard genser som jeg først var litt usikker på når jeg kjøpte den – men nå er den faktisk blitt en av mine favoritter! Den gir outfitet det lille ekstra! Uansett, jeg får løpe – ha en fin dag videre dere ❤ Photo on 2013-10-21 at 11.38 #2

One thought on “Panthera PardusPanthera Pardus

  1. How fab! (Your new sweater) Very animalistic…lol… I love the Kenzo ones with their tiger….;o) very chic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: