,

Overnight OatsOvernatten Havregryn

So remember I told you about overnight oats? I got inspired by bakekona and added my own little twist to it. I tried it this morning and I loved it! Definitely making it for tomorrow as well! It’s easy to make and everyone can find the time for this delicious breakfast! I made two glasses so here’s the ingredients I used:

♦ 2dl of water/milk
♦ 2dl of oatmeal
♦ 1 scoop vanilla whey protein. I used this one.
♦ 2 cups Yoplait double 0 % vanilla
♦ 2 ts sukrin
♦ 3 chopped strawberries and some blueberries

bilde 1

So here’s what you do: mix all the ingredients in a bowl or glass jar. I mixed everything together in a bowl before I poured it equally into two big glasses. Cover with lid or plastic and let the mixture stand in the refrigerator overnight. And voila – when you wake up you got yourself an amazingly tasting breakfast. You can also decorate with your choice of berries for an outstanding look!

bilde 2

Husker dere jeg fortalte dere om “overnatten” havregryn? Jeg ble inspirert av bakekona og lagde mine egen lille twist på oppskriften med bruk av friske bær. Jeg virkelig elsket den! Så det blir nok “overnatten” på meg en del dager framover! Det beste er vel at frokosten allerede er klar i det du står opp, så du slipper å bruke ekstra tid på kjøkkenet om morgenen. Her er ingrediensene jeg brukte for å få 2 fulle glass; 

♦ 2dl vann/melk
♦ 2dl havregryn
♦ 1 scoop vanilje whey protein. Jeg brukte denne.
♦ 2 beger Yoplait double 0 % vanilje
♦ 2 ts sukrin
♦ 3 oppkuttede jordbær og blåbær etter ønske.

bilde 1

Så enkelt, så godt: miks alle ingrediensene i en skål/glass/krukke etter hva du selv ønsker. Jeg blandet alt i en stor skål før jeg fordelte røren i 2 glass ettersom jeg følte det ble for mye gris å blande den direkte i glasset. Dekk til med plast eller glass – og la de står i kjøleskapet til morgenen etter. Når du står opp vil du ha en fantastisk god og protein rik frokost i kjøleskapet! Du kan også dekorere med bær for ett bedre utseende!

bilde 2

One response to “Overnight OatsOvernatten Havregryn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: