Desire To InspireEt Ønske Om Å Inspirere

And just like that we meet again – it’s monday which means inspiration pictures! It’s a new day, a new week, start off fresh to accomplish your best! I’m about to try out a new breakfast I made yesterday – overnight-oats with lots of proteins and berries. I’ll tell you all about my first meeting with it later on. How’s life? Anyone did something excited this weekend? I didn’t do much fun at all – except saturday when I went on a stand-up show with my bf – other than that I had my regular dates with my workouts and just relaxed at home! Anyway – here’s some great inspo to enjoy this cold and fuzzy morning;

moooninspoOg så treffes vi igjen – det er mandag noe som betyr inspirasjon bilder! Det er en ny dag, en ny uke, start fresh for å oppnå ditt beste denne uken! Jeg er faktisk i ferd med å prøve ut en ny frokost variant jeg lagde i går – “over natten” havregrøt med mye proteiner og bær. Om jeg lykkes og dette blir en ny favoritt skal jeg dele oppskriften med dere senere! Hvordan er livet? Gjorde noen av dere noe spennende i helgen? Jeg gjorde ikke mye morro i det hele tatt – bortsett fra lørdagen. Da endte jeg opp på stand-up show med min kjære. Annet enn det gjorde jeg mine vanlige treningsøkter og ellers bare slappet av hjemme! Uansett – her er noen herlige inspo bilder å nyte denne kalde morgenen;

moooninspo

One thought on “Desire To InspireEt Ønske Om Å Inspirere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: