DIY – Destroyed Denim JacketGjør Det Selv – Dongeri Jakke

It’s incredible what you find if you go searching. I bought this incredible oversized denim jacket by Dolce & Gabbana in a vintage store here in Bergen for almost nothing. I couldn’t believe my eyes when I saw the price! A real deal! Instead of buying a destroyed denim jacket for 100s of dollars online – I decided to do a little DIY project to get it exactly the way I wanted it to look! So here’s the results;

beforeafterdenminWhat do you guys think? I’ll gladly show you a to-do tutorial if some of you may want it! This jacket will definitely be one of next springs favorites!Det er utrolig hva man kan finne om man leter. Jeg kjøpte denne utrolig fine oversized dongeri jakken fra Dolce & Gabbana i en vintage butikk her i Bergen for nesten ingenting. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne da jeg så prisen. Et skikkelig kupp! Hvorfor ikke bare gjøre det om til et lite gjør-det-selv prosjekt? Istedenfor å kjøpe en dyr destroyed dongeri jakke på nettet. Ved å gjøre det selv får du den akkurat slik du vil ha den, og det er faktisk ikke så vanskelig! Her er resultatet;

norskbeforeafterdenminSå hva syntes dere om resultatet? Elsk eller hat? Om noen av dere skulle ville ha en “to-do” på hvordan man huller opp jakken – deler jeg gjerne min metode med dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: