A New DayEn Ny Dag 

Rise and Shine! How is everyone doing this morning? I’m feeling great! It’s a new day, which means a new opportunity. “Do your best and forget the rest” – a quote I really love to live by. Do all the best you can do. Be the best person you can be – today – and forget the rest. Forget what you didn’t do or what you could have done different because it doesn’t really matter in the long run as long as you did your best! But enough of this..

breakiiie

Right now I’m actually sitting here “drooling” over my breakfast which is my favorite meal of the day – the protein oatmeal. If you haven’t tried it yet – I really recommend that you do! It’s sooo amazingly good and filled with proteins! By the way – I’ve started on my very little own DIY project. I’m turning a boring old denim jacket into a fashionable destroyed on – so after this delight meal I’m gonna turn it from geek to chic! Later ❤Rise and Shine! Så hvordan har deres morning hvert så langt? Jeg har den perfekte start på dagen og humøret er på topp! Det er en ny dag, noe som også betyr nye muligheter. “Gjør ditt beste og glem resten” – et ordtak jeg virkerlig elsker å leve etter. Gjør ditt beste. Vær den beste personen du kan være – idag – og glem absolutt alt det andre. Glem det du ikke gjorde. Glem det du kunne gjort annerledes – for når alt kommer til alt vil ikke det bety noe så lenge du gjorde ditt aller beste! Men nok om dette…

breakiiie

I dette øyeblikk sitter jeg å “sikler” over frokosten – mitt favoritt måltid for dagen – protein vanilje grøt. Hvis du ikke har smakt den enda, anbefaler jeg virkelig at du gjør det! Den er så himmelsk god og inneholder mye proteiner, en perfekt start på dagen! Og en ting til – jeg har start et lite “gjør-det-selv” prosjekt. Jeg har begynt å redesigne en gammel kjedelig dongeri jakke til en moterik hullete en – så etter frokost er det tilbake til tråder, sakser og diverse utstyr. Ha en super dag! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: