High Protein FoodSunn Mat Glede

Morning cuties! I’m on my way out to do my weekly grocery shopping. I always plan my whole week on sundays – so I don’t buy a lot of crap I don’t need and body doesn’t like! I’ve now been working out everyday for over 3 weeks now – and I feel great!

After I started this program – my joy for food has become huge! Before I almost didn’t eat anything healthy at all – but now I’ve gotten to know that there’s a whole new world out there. There’s some much you can do – if you only have a little imagination! So I wanted to share some of my favorite meals this week with you guys:

foodweek

Everything you see here is high protein – low carb foods and pastries. The cupcakes contains 7g protein and each one is only 30 calories! Amazing, right? For me – it is. Earlier I always fell of my diet because I wanted something sweet and unhealthy – but now, if I feel like having dessert – I can – without any guilt. Let me know if you want me to share any of the recipes with you. Now I better get going.. Have a good one ❤God Morgen! Jeg er faktisk på vei ut døren for å gjøre min ukentlige mat shopping. Jeg liker å planlegge alle måltid på søndager, så jeg ikke kjøper mat som kroppen ikke har godt av! Jeg har nå trent hver eneste dag i over tre uker – og jeg føler meg sunnere, sprekere og mer våken enn på lenge!

Etter jeg startet dette programmet har mat gleden min blitt aldeles mye større. For noen uker tilbake spiste jeg nesten ikke sunt i det hele tatt – men nå har jeg åpnet opp øynene og sett en helt ny verden. Det er så utrolig mye god sunn mat – og man kan faktisk lage hva man enn måtte ønske – om man bare har litt fantasi! Jeg har derfor bestemt meg for å dele forje ukes favoritt måltid med dere;

foodweek

Alt du ser her er høy protein – lav karbo mat og desserter. Muffinsene inneholder faktisk 7g protein og bare 30 kalorier. Hvor fantastisk er ikke dette? Jeg elsker det! Før falt jeg alltid av dietter og sunt kosthold fordi jeg ville ha noe søtt, men nå kan jeg faktisk spise dessert hver eneste dag uten en eneste dårlig følelse. Selvfølgelig, sunnere varianter smaker ikke akkurat som kaloribombene, men det må man bare leve med! Hvis dere ønsker oppskrifter – gi beskjed og jeg deler de mer enn gjerne.
Ha en super dag videre ❤

One thought on “High Protein FoodSunn Mat Glede

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: