, ,

Get Ready – Party SeasonBli klar – Party Sesong

fashiontiips

Party season is around the corner and why not start early to look for that perfect dress – many of you might wonder what to wear. There’s a lot of dinner parties coming up, Christmas Eve and New Year’s Eve. Here’s some of the season’s finest party dresses from TOPSHOP that will make you chic and beautiful, as well as some inspiration to get you started.

There are certain things that will forever remain classic, beautiful and in fashion as the little black dress – I’ve also put in 3 maxi dresses for those who don’t feel comfortable in a short little dress. It will have you covered from year to year, no matter the latest trend, and this year you’ll find it in countless varieties. These are my faves:

blackdresstopshop1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here
// 6. here // 7. here // 8. here // 9. here

 

Ad //

fashiontiips

Party sesongen er rundt hjørnet så hvorfor ikke starte med å finne den perfekt kjolen i god tid? For mange av dere surrer vel spørsmålet – hva skal jeg ha på meg? Julebord, middager, julen, nyttår – you name it – det vil komme mange anledninger! Her er noen av sesongens fineste kjoler fra TOPSHOP som vil få deg vakker og chic, og du kan kanskje bruke dette til inspirasjon for å få deg igang.

Det er en ting som vil for alltid være klassisk, vakker og på mote – den lille sorte – jeg har også valgt ut 3 vakre maxi kjoler for dere som ikke kanskje føler dere vel i den korte versjonen – eller til dere som heller alltid går for en lang versjon. Den lille sorte vil du kunne bruke fra sesong til sesong, og får år til år – uansett hva! Her er mine favoritter;

blackdresstopshop

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her
// 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

Ad //

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: