Errands & Yoga XYoga Lørdag

Happy weekend cuties! Hope you’re all doing great. The weather’s still amazing – and the sun is shining. I’ve just had my breakfast and I’m about to hit the shower. Time to get dolled up and get outside. I’ve got a few errands to run before the usual saturday workout – which means yoga x. I kind of hate this workout because it’s so incredible hard – but when I’m done – nothing in the world can compare to that feeling of calmness and strength. So before that – here some amazing inspiration for you guys to enjoy;

inspo1theyallhateuspintrest

Have an amazing weekend ❤ 

God Helg! Håper dere alle har det bra og nyter helgen. Jeg har nettopp spist frokost og er nå på vei inn i dusjen. På tide å komme seg ut døren ettersom været er fantastisk – solen skinner! Dagen består av noen få ærend før lørdags økten som er yoga x. Jeg har virkelig et elsk hat forhold til denne økten – det er så utrolig hardt og man svetter som bare det – jeg som før trodde yoga var behagelig og at man bare pustet.. Guess not! Men det er ikke en ting i hele verden som kan måle seg med følelsen etterpå! Men før jeg beveger meg mot badet har jeg litt inspirasjon jeg vil dele med dere;

inspo1theyallhateuspintrest

Ha en fantastisk helg! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: