ShoppingShopping

pack
Morning loves!
As I told you yesterday I finally got my package from Gymgrossisten – with a lot of good and jummy stuff. I also ordered three products from Walden Farms – ketchup, chocolate sauce and their blueberry jam – no calories, carbs, fat, gluten or sugars of any kind (how is that even possible?) I can’t wait to try them out! I’m planning to have a little blueberry jam in my protein oat – sounds delicious right?

Anyway – I’ll better get out of bed and start my day! Have a good one ❤pack

God morgen! Som jeg skrev igår fikk jeg endelig en av mine pakker fra Gymgrossisten med masse god saker! Jeg bestilte også tre produkter fra Walden Farms – ketchup, sjokolade saus og blåbær syltetøy – som ikke inneholder kalorier, fett, karbohydrater, gulten eller sukker – hvordan er det mulig? Jeg kan nesten ikke vente med å prøve disse produktene ut! Jeg har en plan om å teste blåbær syltetøyet i min protein grøt om litt – håper virkelig det blir så godt som jeg innbiller meg..

Uansett, jeg får komme meg ut av sengen og gjøre noe fornuftig! Ha en fin dag dere ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: