Just Do It! Bare Gjør Det! 

Hi cuties! I’ve had a great day starting with my favorite vanilla oatmeal – and then I went outside to shoot some outfits photos! I also got my package from Gymgrossisten – I’ll show you later! The weather is absolutely amazing today (not that often the sun is shining like this in Bergen) so I’m on my way out to go for a run!

I’ve learned that you just have to do it – never delay anything  – especially workout, cuz if you do it’s so much easier to just do anything else or relax and later on you won’t do it at all! So I better run – have an amazing day ❤

Photo on 2013-10-10 at 17.08Hei søte! Jeg har hatt en absolutt fantastisk dag – jeg startet dagen med min favoritt frokost nemlig protein grøten med vanilje, deretter gikk jeg ut for å ta outfit bilder også dro en tur på posten for å hente en av pakkene fra Gymgrossisten – viser dere senere! Været er helt fantastisk idag (er ikke så ofte solen skinner i Bergen) så jeg er på vei ut døren – idag blir det jogging som cardio!

Er det noe jeg har lært er det at du bare gjøre det – spesielt når det kommer til trening! Aldri utsett en økt. Gjør du det er det så mye lettere å gjøre alt annet eller ende opp på sofaen også plutselig har timene gått å du orker ikke eller finner på andre unnskyldninger! Så jeg bør vel løpe nå mens solen skinner – man kan aldri stole helt på været her..
Ha en fantastisk dag videre ❤ 

Photo on 2013-10-10 at 17.08

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: