,

Protein Oatmeal Protein Havregrøt

So I’ve gotten myself a new breakfast favorite – protein oatmeal with vanilla. The best about this is that it’s easy to make and it only takes a few minutes – everyone can find the time for this incredible jummy breakfast! Here’s the ingredients you need:

♦ 3dl of water/milk
♦ 2dl of oatmeal
♦ 1 scoop vanilla whey protein. I used this one.
♦ 4-5 drops of Stevia Vanilla

oaatmeal 2
So here’s what you do: Boil the oatmeal and milk/water (whatever you decided to use, you can also mix a little of both) together and let it cook for a few minutes until you get a nice porridge consistency. Then pour one scoop of vanilla protein powder and 4-5 drops of Stevia into the hot oatmeal and mix it well together. Put it in a deep bowl. Feel free to decorate with fruit/berries if you want a little feeling of luxury! And VOILA;
oaatmealJeg har faktisk fått meg en ny frokost/kvelds favoritt – protein havregrøt med vanilje! Det beste er at det er både lett å lage og tar kun ta noen få minutter – så alle kan finne tid til å lage denne herligheten. Her er ingrediensene du trenger; 

♦ 3dl vann/melk
♦ 2dl lett kokte havregryn
♦ 1 scoop vaniljeprotein. Jeg brukte denne.
♦ 4-5 dråper Stevia Vanilje

oaatmeal 2

So here’s what you do: Start med å koke opp havregrynen med vann/melk (hva nå du måtte ønske, du kan også blande litt av hvert). Her er det viktig at du rører for den kan fort svi seg i bunnen. La det koke til du får en grøtete/seig konsistens. Ta kjelen av platen og ha deretter en scoop med vaniljeprotein og 4-5 dråper Stevia Vanilje i grøten og rør godt. Hell deretter i en dyp skål. Pynt gjerne med frukt/bær for en følelse av luksus . VOILA;
oaatmeal

One response to “Protein Oatmeal Protein Havregrøt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: