,

Decide – Commit -> SucceedBestem – Forplikt -> Lykkes

Morning loves! These two last weeks has been hectic. The flies by way too fast and I can’t believe my exams are almost around the corner. I don’t feel prepared at all – but I guess I will after two weeks of intensive studying – starting now! I must say after spending at least 12 hours a day taking notes and read about all kinds of stuff I’m a bit tired and my hand hurts.. There’s so much stuff I rather want to do – even housecleaning (which I never thought I would say!) I’ll have to get up early every day to be beyond prepared, and I guess that fact that I’m a perfectionist doesn’t help at all! Everything needs to be in place..

Over to the headline; I’ve made a 90-days commitment to an extreme home fitness program called P90X that actually goes very well! I’ve been working out everyday for 2 weeks now, and I can’t wait to see some great results. I’ll show you guys before and after pictures when I’m done with my first 90 days. So I’ve changed my lifestyle completely – from bad fast food and “whatever I wanted” to a clean healthy diet. I feel happy. I’ve got more energy. And I feel great! I’m actually thinking of starting to make some food posts where I share some of my favorites dishes – what do you guys think of that?

Anyway – it’s time for me to get my ass into the office and study!
Have an amazing day<3

instaaaweekGod Morning Søte! De siste to ukene har vært hektiske. Tiden flyr altfor fort, og jeg kan nesten ikke tro at mine eksamener er rundt hjørnet. Jeg føler meg ikke forberedt i det hele tatt – men etter to uker med intensive lesing håper jeg det løser seg – starting now! Jeg må ærlig innrømme at å sitte 12 timer med notater og tykke bøker ikke akkurat er hva jeg vil gjøre disse dager – det er så mye jeg heller vil gjøre – til og med klesvasken virker mer interessant akkurat nå (noe jeg aldri trodde dere ville høre meg si!) Fra nå av må jeg stå opp tidlig og jeg antar at det faktum at jeg er en perfeksjonist ikke hjelper i det hele tatt!

Så over til overskriften; jeg har startet ett 90-dagers treningsprogram kalt P90X som faktisk går veldig bra! Jeg har pushet meg selv og trent hver eneste dag i 2 uker nå, kan nesten ikke vente med å se resultater. Jeg skal vise dere før og etter bilder når jeg er ferdig med mine første 90 dager. Jeg har endret min livsstil helt – fra dårlig fastfood og “hva jeg ville” til en ren sunt kosthold. Jeg føler meg lykkelig. Jeg har fått mer energi enn jeg har hatt på lenge. Og jeg føler meg fantastisk! Jeg vurderer faktiskt å starte med noen mat innlegg hvor jeg deler noen av mine favoritt retter – det er så utrolig mye godt man kan lage som også er sunt! Jeg har fått et helt annet syn på mat og nå elsker jeg å stå på kjøkkenet og prøve nye ting.  Hva syntes dere om denne ideen? 

Anyway – det er på tide å komme seg inn på kontoret og få unnagjort litt studier!
Ha en fantastisk dag ❤

instaaaweek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: