A Whole Library Et Helt Biblotek

So this is how my life looks like at the moment. Books, pens, books, computer, more books. Yeah – I guess you get it! So this is why I don’t have that much time to do anything else other than studying, working out and eat – priorities you know! Right now I’m day dreaming – longing for December when I finally will be able to have some fun – before it all starts all over again in January!

Anyway – tomorrow’s a new day. New opportunities! Nighty ❤

boooksSå slik ser altså mitt liv ut for øyeblikket. Bøker, penner, mer bøker, ark, mappen, mer bøker.. Ja, jeg tror dere tar poenget! Dette er altså grunnen til at jeg ikke har så mye ekstra tid til å gjøre alt jeg vil og alt som frister annet enn å sove, lese, trene og spise – må priotere vet dere! Nå sitter jeg her å drømme meg litt bort, og gleder meg til Desember hvor jeg endelig kan senke skuldrene og ha det litt gøy før det er på’n igjen i Januar.

Uansett, nå må jeg nesten komme meg i seng. En ny dag imorgen – nye muligheter!

boooks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: