Most WantedHøst Favoritter

Here’s some of my fall favorites that I absolutely love, love, love. I’ve already gotten my hands on the lipstick and the leather shorts – so now I guess I’ll have to save up some money! You can find the items here; the lipstick, the beanie, the clock, the shorts, the sweater, the shoes and the purse

dreamoutfit1Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine høst favoritter med dere. I det siste har jeg fått helt dilla på en litt mer rocka stil enn hva jeg vanligvis går med – og disse favorittene satt sammen til et outfit – AMAZING ! Jeg har allerede fått tak i shortsen, genseren og leppestiften, så nå gjenstår det bare å spare litt. Om dere er interessert kan dere finne plaggene her: luen, klokken, shortsen, genseren, skoene og vesken.

dreamoutfit1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: