Lace Dress By HøvikLace Dress By Høvik

So here’s some details pictures of my newest design – the see through lace dress. I’m actually quite happy with the outcome – it has the cute and romantic yet a bit rockish look with the use of leather. This dress has definitely become one of my favorites in my closet.

I’m thinking about making a portfolio with all my designs – but I haven’t found the time yet! I’ll keep you updated on that.. Anyway – what do you guys think? Hate or love? 

detailsLHdesignHei søte! Her er noen detalj bilder av mitt nyeste design prosjekt – en gjennomsiktig blonde kjole. Jeg ble faktisk utrolig fornøyd med resultatet – kjolen har det søte/uskyldige, men samtidig en del av det rocka i seg – derfor valgte jeg å bruke små skinn detaljer og en tykk synlig glidelås. Denne kjolen har definitivt blitt ett av mine favorittplagg i skapet!

Jeg har også tenkte å legge ut en portfolie med alle mine By Høvik kreasjoner, men jeg har ikke hatt tid til å ta bilder og sette alt sammen enda. Uansett, hva syntes dere om kjolen? Elsk eller hat? 

detailsLHdesign

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: