Get 15% Off Beauty ProductsBli Klar For Høsten 

Beautytips

Fall is coming – and after months with sun and heat it’s probably a good time to order some new skin/hair products so you’ll glow a little extra again. I know I really need it! In collaboration with Blivakker.no I’ll share this amazing code with you guys – it will give you 15% off on all full priced beauty products until October 1.vipeng

How great isn’t this? Here’s some of my favorite products I just can’t live without;

beeeautyBeautytips

Nå som høsten kommer oss i møte er det ekstra viktig å ta godt vare på både hud og hår som kanskje har gjennom gått mye sol og lite pleie denne sommeren. Jeg vil derfor i sammarbeid med blivakker.no dele en fantastisk nyhet med dere – ved bruk av en rabattkode vil dere nå få 15% på alle fullpris varer fram til 1. Oktobber.

vipblivakker

Hvor fantastisk er ikke dette? Her har jeg har valgt ut noen av mine favoritt produkter som jeg virkelig ikke kan leve uten;

beeeauty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: