So Little Time So Much To DoSo Little Time So Much To Do

Morning Cuties! The last two weeks has been pretty hectic – to be honest! I’ve barely had time to do anything social at all – guess you can say that I’ve become one of those boring people with no life – hiding behind books. Yes, my lectures has started and there’s a lot to do – almost too much – but I’m hanging in there! I only got 1,5 months until my exams – so little time soooooo much to do!

Lucky me – I also managed to get sick two times in two weeks – what a bummer, right? But I’ll spare you the details. Anyway – I just wanted to pop by to wish you all an amazing thursday. I’ll better hit my new “bedroom” – the home office and get the work!

bilde 2God Morgen Søte! De siste to ukene har vært utrolig hektisk – jeg kan nå ærlig innrømme at jeg har blitt en av “de” kjedelige personen som gjemmer seg bak bøker og lever for kaffe. Ja, forelesningene mine har begynt, så jeg har mer enn nok å styre med framover – so much to do, so little time – men jeg gir ikke opp! Det er vel kanskje det som er det beste med å ha et mål?

Siden jeg alltid har lykken på min side har jeg også klart å bli syk hele to ganger på to uker – what a bummer, right? Anyway, jeg ville bare ønske dere alle en fantastisk torsdag før jeg inntrer mitt nye “soverom” – hjemmekontoret – på tide å få gjort unna litt lekser..

bilde 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: