Perfection Is BoringPerfection Is Boring

The official launch of Marc Jacobs Beauty line has finally hit the stores. For us unlucky bastards who lives in a country without any Sephora nearby there’s also a chance for us to get our hands on these goods by visiting their online store. I must say I really really love the outcome of this line – it’s simple, yet chic. MJ talks about his line in an interview with style; “The passion does come through. You’re left with something appealing and seductive because there’s heart in it.” Which I think is absolutely true! Here’s some of the things I crave just now;marcjacobsmakeup   quooooteEndelig har Marc Jacobs Beauty kolleksjonen kommet i butikkene verden over – for alle oss uheldige personer som bor i et land uten Sephora er det også en mulighet til å få hendene i noen av produktene ved å besøke deres online butikk. Jeg virkelig elsker at Marc Jacobs har begynt med sminke – designet er enkelt, men samtidig så utrolig chic. MJ snakker om hans nye kolleksjon i et interjuv med Style Magazine hvor han har uttalt seg; “The passion does come through. You’re left with something appealing and seductive because there’s heart in it.” Noe jeg syntes kommer utrolig godt fram! Så her er noen av de produktene jeg gjerne vil ha; marcjacobsmakeup   quoooote

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: