Jeffrey Campbell Jeffrey Campbell

I usually have a love & hate relationship to a lot of different designs – so I can’t decide if I hate or love the new collection from Jeffrey Campbell. The shoes looks insane, but there’s just something about them that makes me crave a pair. Maybe it’s just my huge SODshoe obsession disorder – or the shoes themselves.
What do you guys think? Love or hate? 

jeffcampSom vanlig har jeg alltid et hat/elsk forhold til ulike design og designere – og jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg virkelig hater eller elsker den nye kolleksjonen til Jeffrey Campbell. Skoene ser utrolig space ut, men samtidig er det noe med dem som gjør at jeg virkelig elsker dem. Kanskje det bare er min SODshoe obsession disordereller hva syntes dere? Elsk eller hat?

jeffcamp

One thought on “Jeffrey Campbell Jeffrey Campbell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: