Almost OverAlmost Over

Happy Friday Cuties! First – I’ll have to apologize for the messy blog I’ve had lately, but after updating my software it became a total disaster and I finally got it all back together. Today I actually woke up at 10 am today – how crazy is that? This summer I’ve figured out that I’m more like a night girl, I usually love to sleep the days away, but I guess it’s time to get back to reality. Unfortunately summer’s almost over and I start studying in just one week. It’s crazy how fast time flies by when you’re having fun!

Anyway – now I’m meeting up with my bestie for a little catch up so I’ll have to get ready. Have an amazing day loves ❤ 

MeNiceGod Helg Søte! Først vil jeg bare beklage for at bloggen har vært en del rotete de siste dagene, men etter jeg oppdaterte programvaren ble alt totalt kaos. Bloggen er endelig oppe igjen – etter mye frustrasjon og stress.

Jeg våknet faktisk kl 10 idag – hvor utrolig er ikke det? Denne sommeren har det endelig gått opp for meg at jeg er et nattemenneske – jeg elsker å sove bort dagene og heller leve på natten, men nå er det på tide å innse at hverdagen kommer snikende og sommeren snart er over atter en gang. Jeg begynner å studere neste uke allerede, tiden har gått så alt for fort. Det er nesten litt skummelt..

Anyway – nå er jeg på vei ut døren for å møte min bestevenninne  – så ville egentlig bare ønske dere en fantastisk dag videre! ❤

MeNice

am today – how crazy is that? This summer I’ve figured out that I’m more like a night girl, I usually love to sleep the days away, but I guess it’s time to get back to reality. Unfortunately summer’s almost over and I start studying in just one week. It’s crazy how fast time flies by when you’re having fun!

Anyway – now I’m meeting up with my bestie for a little catch up so I’ll have to get ready. Have an amazing day loves ❤ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: