What I WearWhat I Wear

Happy Monday! I hope you’re all doing great! First of all I want to apologize for my extremely bad blogging these past weeks, but I’ve been needing some time of to get my life back on track. Monday for me means a fresh start – a new week with new opportunities.  So from this day on I’ll try to blog as usual – but since the weather here sucks it’s hard to get great outfit pictures – that’s why I wanted to share some of my favorite looks by now – hope you guys enjoy;

outfitttyearHappy Monday! Jeg håper dere alle har det bra! Jeg vil også beklage for min ekstremt dårlige blogging de siste ukene, men mye har skjedd og jeg har virkelig hatt behov for litt “time of” – jeg håper dere forstår og vil takke mine kjære lesere for tålmodigheten! Mandag for meg betyr en ny begynnelse – en ny uke med nye muligheter! Så fra og med idag vil jeg prøve å blogge som normalt – men ettersom været her består av regn, regn og atter regn er det vanskelig å få tatt bra outfit bilder uten å bli gjennom våt. Jeg har derfor bestemt meg for å dele mine tidligere favoritt antrekk med dere;

outfitttyear

3 thoughts on “What I WearWhat I Wear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: