,

Monday InspoInspirasjon

Morning loves! I hope you’re all doing fine this wonderful monday! I can’t actually believe that I’m up this “early” after sleeping the days away these last couple of days. I guess you can say that my body was totally destroyed after my two months in Napa. Anyway – I’m on my way out to do some errands – so here’s a little monday inspiration for you to enjoy;

inspomondayGod Morgen Søte! Håper dere alle har det bra hvor enn i verden dere befinner dere akkurat nå! Jeg kan faktisk ikke tro at jeg er våken så “tidlig” ettersom jeg har sovet bort dagene de to siste ukene – men det betyr vel bare at kroppen min var helt utslitt etter mitt opphold i Napa – så at jeg nå er våken må jo bare bety at ting begynner å gå over til det normale igjen. Anyway – jeg er egentlig på vei ut døren for å få unnagjort litt små ting – så her kommer litt mandags inspirasjon;

inspomonday

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: