A New DestinationEn Ny Destinasjon

Morning cuties! Or good night – if you rather prefer that! I’m on my way to the airport now   feeling quite tired. I haven’t slept and my head is not function at all! Wishing you all an amazing night/morning! See you in Cyprus ❤ 

movingGod Morgen – eller god natt for dere som måtte ønske det! Nå er jeg faktisk på vei ut døren – og jeg er helt totalt ødelagt. Jeg har ikke sovet i natt så jeg er rimelig trøtt og hodet mitt er ikke til stede ett sekund. Anyway – jeg har et fly å rekke – vil bare ønske dere en fantastisk natt/dag videre! Ses på Kypros ❤

moving

2 thoughts on “A New DestinationEn Ny Destinasjon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: