Packing In ProgressPakking Pågår

Morning loves! I just woke up by myself after only 4 hours sleep – what’s happening to me? I was planning to sleep the whole day away so I wondn’t be tired when it’s time to leave the house, but now I guess I’ll be extremely tired instead. Dilemma – and speaking about dilemmas;

Packing is a complete dilemma as usual – I’ve been staring at my suitcase for a while now – both my room and head is a complete mess. I know that I will end up having things that I don’t wear – but I kind of love to have options and I can never pre plan an outfit – since I’m always changing my mind. It all depends on my mood and how I’m feeling. And speaking of the stupid 20kg weight limit – it’s probably not so bad when you’re going away for 1 or 2 weeks – but almost 3 months makes it a bit harder!

Anyway – I better get to it – the suitcase won’t do the work itself. Later ❤

breakieHei søte! Jeg våknet akkurat etter bare 4 timer søvn – hva er det som skjer med meg? Vanligvis kan jeg sove så lenge jeg vil og kommer meg aldri opp uten alarm – så noe må være utrolig galt! Jeg hadde planlagt å sove bort hele dagen så jeg ikke skulle være trøtt når jeg skal dra i natt, men den planen gikk rett i vasken!

Jeg har nå sakte, men sikkert begynt å pakke – som alltid er mitt største dilemma – jeg har sikkert stirret på kofferten i en time nå. Jeg vet jeg vil ende opp med å pakke ting jeg ikke får brukt for, men jeg er ubeslutsom – så elsker jeg å ha muligheten til å velge noe annet. Mitt andre dilemma er den utrolig dumme bagasje regelen – hvordan kan man få presset 3 måneder i en koffert på 20 kg? Jeg som ikke klarer det for en 2 ukers ferie.. har et problem! Men jeg får vel begynne – kofferten vil ikke gjøre noe selv.

Ha en fantastisk søndag alle sammen! ❤

breakie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: