Dresses For SummerSommer Kjoler

As you probably know by now – Nastygal is my number one favorite online store of all time. If I’m bored or craving something new – I always scroll through their site. Yesterday I found these cute dresses perfect for my summer wardrobe, and what’s great about Nastygal is that it’s affordable and they have something for every taste!  My favorite of these cuties has to be the aqua colored v-neck dress. Which one is your favorite? 

Ps. Nastygal now gives free shipping of all orders over $150! Perfect for me..

nastygaldressesSSSom dere kanskje har fått med dere med tiden er min favoritt nettbutikk Nastygal. Hvis jeg kjeder meg, eller bare vil ha noe nytt – er dette siden jeg alltid sjekker først! Igår fant jeg disse super søte kjolene som passer perfekt nå som sommeren er på vei! Det beste med Nastygal er at det finnes noe til enhver og man finner mye rimelig! Min favoritt må bli den aqua fargede kjolen lengst ned til høyre. Hva er din favoritt?   

Ps. Nastygal gir nå gratis shipping om du bestiller for over $150! Perfekt for meg.. 

nastygaldressesSS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: