Moving SoonMoving Soon

Hi everyone! How’s your weekend going? Hope you’re all doing great. My day has been a little hectic – and it’s far from over. I just came home from a little shopping with my dearest cousin to make sure I got everything  before I’m leaving. And guess what? I forgot to buy the most important things – me in a nutshell! There’s no way I’m going back before the rush traffic has settle, so now I’m going to start packing.

I just can’t believe that it’s almost time to leave – times flies so incredible fast sometimes. I can’t wait to live in Cyprus for a couple of months again. I’ve missed it and all the amazing people. Anyway – I better get to it – here’s a little sneak peak of what I’m wearing;

weweHei alle sammen! Håper alt står bra til med dere og at dere har en fin helg. Min dag har vært hektisk – og den er langt ifra over. Jeg kom akkurat hjem fra en liten shopping runde med min kjære kusine hvor jeg skulle handle inn alt jeg trenger før jeg flytter. Som den vimsete jenten jeg er glemte jeg selvfølgelig å kjøpe det viktigste som jeg faktisk skulle ha! Så innen jeg manner meg opp til å dra tilbake – tenkte jeg å få unnagjort litt av pakkingen. Problemet er – hva pakker man når man skal være borte så lenge? Vanligvis har jeg alltid med meg alt for mye for bare en 2 ukers ferie – så dette blir en utfordring!

Jeg kan virkelig ikke tro at tiden snart er inne for å sette seg på flyet – tiden går alt for fort iblant, men jeg kan nesten ikke vente – tilbringe over 2 måneder på Kypros med min kjære bror kommer til å bli fantastisk! Jeg savner alt og alle så skal bli deilig å komme ned igjen! Anyway – jeg får røre på meg og starte – prosjekt impossible! Her er en liten snik titt på hva jeg har på meg (outfit bilder kommer senere ikveld – så stay tuned!)

wewe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: