,

Home SpaHjemme Spa

Happy Friday! I’ve just finished a little home spa for my hair and body – which I really needed after a hard week of workouts and tanning. I feel so much better – almost like a new person – and both my hair and skin feels silky soft. I absolutely love to have a little self time to relax once in awhile. The products on the picture are some of my can’t live without products – especially since I’m blonde and my skin often get dry. So here’s my top 3 ;

Redken Extreme Anti-Snap is the best product I’ve ever tried for my sometimes dry and split ends. What this product does is to prevent furter damage – it can be found here.

– Redken Extreme Cat is a product I haven’t tried that long – it was actually my hairdresser that recommended it for me, but I already love what it does to my hair. It’s a high protein treatment for dry and bleached hair – can be found here.

Elizabeth Arden Body Cream is a wonderful full body lotion – one of the best I’ve ever tired. It contains drops of honey and green tea which helps smoothing the skin. It dries up in only seconds and has a great fresh smell. Can be found here.

homespaproductsGod Helg! Jeg har akkurat fullført hjemme spa med full pleie av både hår og kropp – noe jeg virkelig trengte etter en uke med hard trening og mye sol. Jeg føler meg mye bedre – nesten som en helt ny person. Noe jeg virkelig elsker er å bare forsvinne litt fra hverdagen og ha litt alene tid all by myself. Produktene på bildet er noen av de produktene jeg absolutt ikke hadde klart meg uten – spesielt siden jeg har så lyst hår og huden min har en tendens til å bli litt tørr når sommeren er på vei. Så her er mine topp 3;

– Redken Extreme Anti-Snap er det beste produktet jeg noen gang har brukt ettersom jeg iblandt sliter med tørre og slitte tupper. Dette produktet forhindrer nettopp dette og styrker håret – kan bli funnet her.

– Redken Extreme Cat er et produkt jeg ikke har brukt så lenge – det var faktisk frisøren min som anbefalte at jeg byttet ut balsamen med denne høy protein kuren – og jeg elsker allerede hva den gjør med håret mitt. Kan bli funnet her.

– Elizabeth Arden Body Cream er en fantastisk body lotion som kan brukes på hele kroppen – en av de jeg er mest fornøyd med. Den inneholder honning og grønn te som er med på å bygge opp huden og du får en babyglatt følelse. Det jeg er mest fornøyd med er at den tørker inn i huden på sekunder og lukter godt – du finner den her.

homespaproducts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: