EMPIRE STATE BUILDING

Last night, after spending several hours walking around in the city, A and I decided to visit the Empire State building. You should have thought that it would be one of the first things you do when you are in New York, so after four months in the city it was about time. The view was incredible. I’m usually very afraid of heights, but to see the city from the 84th floor was absolute worth it. Take a look yourself;

3 thoughts on “EMPIRE STATE BUILDING

  1. hei:D elsker bloggen din og har vært fast leser helt siden du flyttet til NY! Jeg har selv planer om å studere i New York om 2,5 år så jeg lurte på om du kunne skrive ett innlegg om hvor mye det koster pr. semester eller år, og hvordan du finansierer dette, og hvor mye du får i stipend og må ta i lån osv:D hadde vært til stor hjelp.

  2. Wow, bloggen din er skikkelig fin! Jeg interesserer meg veldig for blogger som bor i andre land for tiden 🙂 Synes det er skikkelig gøy å lese om hverdagen din i et annet land 🙂
    Elsket disse bildene over her! Har ikke ord – AWESOME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: