H&M SIN NYE GJESTEDESIGNER

H&M har hatt store gjestedesignere i løpet av de siste årene. Designere som Karl Lagerfeld, Jimmy Choo og Roberto Cavalli har til nå bidratt og ikke nok med det, nå har også H&M avslørt den nye gjestedesigneren for kolleksjonen som vil bli lansert i over 200 butikker rundt om i verden den 23. November, så til alle dere mote elskere der ute, hold av den datoen. Nå er det nemlig det franske motehuset LANVIN sin tur.

Lanvin er kjent for sine dyre og eksklusive klær og tilbehør. Så nå kan vi alle betale en god del mindre for å eie noe kjært fra Lanvin. Motehuset har de siste årene vært først ute på blant annet bånd, rosetter, perler, rå kanter, fristende farger og metalliske detaljer. Alber Elbaz mestrer snitt og har et instinkt for stoff og materialer og dette gjør at man umiddelbart kan kjenne igjen et plagg fra motehuset Lanvin.

H&M foreslo et samarbeid for å se om vi kunne oversette den drømmen vi har skapt hos Lanvin til et bredere publikum uten å fire på kvaliteten. Tidligere har jeg sagt at jeg aldri vil lage en massemarkedskolleksjon, men det som tente meg, var tanken på at det er H&M som velger luksus, fremfor Lanvin som velger massene.”
Forteller Alber Elbaz, kunstnerisk leder hos Lanvin.

Kilde; Elle

3 thoughts on “H&M SIN NYE GJESTEDESIGNER

  1. LAGERFELD ikke field 🙂
    lykke til med designerdrommen, utenlandsk tastatur, derfor begrenset alfabet :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: