DET ER ALT FOR VAMRT HER

Hei alle sammen. Nå er jeg på hytten i Danmark. Det har blitt lite blogging fordi jeg ikke har internett på hytten, så jeg kan ikke love at det blir så mange innlegg på disse 2 ukene. Vi tok båten fra Oslo til København på Onsdag og var framme torsdagsmorgen. De siste dagene har gått til skøyter, soling og trening. Det har vært utrolig varmt her de siste dagene, over 30 grader, så man kan jo nesten ikke være ute i solen . Det er utrolig deilig å ta turen innom skøytehallen og avkjøle seg.

Dagens skøyteoutfit.

– XOXO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: