ITS SUMMER, SO EVERYTHING CAN HAPPEN

Velkommen til min blogg. Jeg har forløbig hatt en blogg på blogg.no (linnhovik.blogg.no) men er ikke så fornøyd med designet og oppsettet på denne bloggsiden, så jeg bestemte meg for å prøve å blogge på wordpress istedenfor. Det er mulig jeg fortsetter å blogge på begge, til jeg har fått leserene mine over på denne bloggen. Håper også på å få masse nye lesere.

Den siste uken har jeg vært i Oslo på besøk hos en venninne. Vi har gjort masse koselige ting og vært med mange herlig personer. Idag drar jeg til Danmark med familien til hytten vi har der. Da blir det 2 uker uten internett så tviler på det blir noe særlig med blogging, det beklager jeg, men skal prøve å blogge hvisj eg får anledningen til det. Ellers må dere ha en fin sommer alle sammen og nyte finværet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: