IM MOVING SOON, TO A NEW DESTINATION


Jeg fikk vite i Februar at jeg hadde fått plass på skole i New York.  Hvor jeg skal studere mote og jobbe internship. Gleder meg noe helt vilt. Drar i September så om litt over to måneder befinner jeg meg i byen som aldri sover. Det har ikke helt gått opp for meg enda, men tenker det snart gjør det, når jeg startet å pakke. Jeg har fått visumet mitt og alt er klart for avgang. Jeg kommer til å blogge hver dag om mitt liv i New York. Så håper dette er noe dere vil like.

– XOXO

2 responses to “IM MOVING SOON, TO A NEW DESTINATION”

  1. Hei!
    Jeg bare lurte på hvor og hvordan du søkte på skolen. Er det gjennom et program hvor du ble plassert eller var det bare en bestemt skole i New York som du ville søke på?
    Sorry for at jeg ikke finner en bedre måte å formulere spørsmålet på, men håper du skjønte det 🙂

    Kjempefin blogg, kommer til å følge med når du reiser til New York!

    • Jeg reiser gjennom EF. Et språkreise byrå. Jeg ringte inn og sa jeg ville søke på skolen i NY for et år på linjen Master fashion and design. Så det var ledig så jeg fikk plass og alt er klart til jeg skal dra. Gleder meg noe helt vilt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: