JENTER SOM LER, PEKER, GLOR OG HVISKER. JEG ER BARE SÅ LEI AV DERE..

Jenter som ler, peker, glor, og hvisker, jeg er bare så lei av dere. Ikke bare av meg, men nå snakker jeg om alle. Dere som absolutt må dømme folk ut fra hva dere har hørt. Selvom dere hører mye dritt om en person, trenger ikke dere og tro på det, dere og. Du liker ikke en person du går fordi, kanskje fordi hun ikke bruker sminke, er faktisk bruker for mye sminke i dine øyne. Du hører hun ikke har noen venner, og at alle hater henne. At hun er en løs hore. Hvor er respekten blitt av? Har det alltid vært slik blandt jenter? Man gjør det ikke noe særlig bedre av å baksnakke en du aldri har hilst på.
Hva vet du egentlig om denne jenten da? INGENTING!

Du må bare se stygt fordi noen har samme stil som deg, men uansett hvor i verden du går, vil det alltid være noen som har noen av de samme klærene. Men ikke nok med det. Noen av dere ser også stygt på dem med sin egen stil. En stil som ikke er lik din, og ikke lik noen andre sin. Folk må få gå slik de vil, og føler seg vell i. Man skal hvertfall ikke dømme folk ut fra hvordan de kler seg. Og til dere som ser stygt, sprer masse rykter, og ikke har snakket med meg engang. Hvorfor? Føler dere dere utrolig mye bedre når dere driver på slik?

Jeg må si dere er utrolig tøff der dere sitter bak dataskjermen. Om dere absolutt har noe imot meg, kom heller og si det til meg. Ikke sitt bak en skjerm og skriv og fnis. For det er rett og slett lite voksent. Jeg skjønner ikke helt hva som er vitsen med det? Om dere hater meg så mye, hvorfor kommer dere ikke bort og sier det personlig da? Hvorfor skal dere skrive det på en data. Jeg bryr meg ikke lengre om hva dere sier. Jeg kunne aldri ledd med dere, bare av dere. Jeg vil ikke synke like lavt. Så til dere som tror dere er så mye bedre enn andre, så er dere faktisk ikke det. Dessverre.

Uansett hvor mye dere prøver..
INGEN ER PERFEKT. INGEN ER BEDRE ENN ANDRE. Uansett..


© Skrevet av Linn Høvik.

2 responses to “JENTER SOM LER, PEKER, GLOR OG HVISKER. JEG ER BARE SÅ LEI AV DERE..”

  1. Jenter er så slemme mot hverandre, og jeg hater det. Derfor har jeg flere guttevenner enn jentevenner, og jeg liker det best slik. er så mye konkurranse mellom jenter. Prøver å være bedre enn andre. Jeg takler det ikke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: