VERDEN STOPPER IKKE OPP FOR Å VENTE PÅ DEG NÅR TING IKKE GÅR DIN VEI


Jeg har lært at ting forandrer seg. Personer foranderer seg. Ingenting blir slik det er, for alltid. Det betyr ikke at du glemmer fortiden eller prøver og forandre på den. Det betyr bare at du har tatt et nytt steg. Du har kommet deg videre. Og gi slipp på noe, betyr ikke at du gir opp, det betyr vel egentlig bare at noe er ikke ment til og vare.

Livet. Hva er det egentlig det går ut på? Det er en lang vei vi må gå. Uansett hvor mye vi ønsker at tiden skal stoppe, stopper ikke verden opp for deg. Du må alltid være klar til og ta det neste steget videre, enten du vil eller ikke. Selvom vi av og til går feile veier, betyr ikke det at vi alltid vil gjøre det. Kanskje det er et tegn på at det er på tide å stoppe opp, og tenke før vi tar det neste steget videre inn i livet. Noen gang skulle vi kanskje ønske at noen andre kunne gå stegene for oss, men heldigvis har vi personer vi kan gå med hele veien.

Jeg har lært at vi er ansvarlig for hva vi gjør, uansett hvordan det føles. Det er våre handlinger, det vi gjør må vi kunne leve med på en eller annen måte. Det er ikke alltid lett, men det finnes alltid løsninger.  Uansett hvor glad vi er, eller hvor knust hjerte ditt kan være, stopper ikke verden opp for og vente på deg. Vi kan ikke få noen til å elske oss. Alt vi kan gjøre, er å være en person for fortjener og bli elsket. Resten er opp til dem som betyr noe. Uansett hvor mye vi bryr oss, er det alltid noen som ikke bryr seg tilbake. Noen som ikke viser de følelsene du vil de skal vise deg.

Det tar år å bygge opp tillit, men kanskje bare noen sekunder før du har mistet litt av tillitten til en du er glad i. Personer du kanskje trodde alltid vile være der, og alltid ville støtte deg, sviker. Hva gjør man da? Uansett hvor mange venner du har, er det øyeblikk i livet hvor du vil føle deg som verdens mest ensomme person. Det er ofte de gangene du trenger dem mest.

Livet er handler ikke om hva du har i ditt liv, men hvem du har i ditt liv. Det er det som teller. Ta vare på de personene du har i livet ditt.


© Skrevet av Linn Høvik.