THE CITY NEVER SLEEPS


Igår hadde jeg en utrolig kort skoledag, bare to timer engelsk også fikk vi gå etter ti minutter med “Computerized Fashion Design“. Vi skal nemlig velge mellom Apparel Construction og Computerized FD dette semester og ta det andre faget etter jul. Jeg valgte Apparel Construction først fordi det er hva jeg interesserer meg mest for, og det første prosjektet vårt er å designe og sy et skjørt. Så jeg tror det kommer til å bli gøy når vi kommer godt igang med alle fagene og slikt.

Siden skolen sluttet så tidlig gikk turen til Manhattan. Vi begynte å gå nedover mot togstasjonen, men plutselig kom det en stor regnskur, så da ble det taxi på oss. Planen var egentlig å gå på kino eller museum, istedenfor endte vi opp med å gjøre det motsatte. Enda en gang klarte jeg å overspiser på “Planet Hollywood“, med verdens beste klassiske cheeseburger og brownie med way to much ice-cream. Magen min hadde IKKE godt av det for å si det slik. Hadde smerter lenge etterpå.

Gårsdagens Outfit

Sminket av stylist på “Henri Bendel

Turen gikk derfra ned til West Village hvor vi traff Fredrik. Da ble det enda litt mer mat, før vi dro for å se leiligheten hans. Den var utrolig koselig og han bodde med fire andre svensker som også var veldig hyggelige. De skulle ut på byen, så vi dro med dem for å se på utelivet og det var de sykeste køen jeg noen gang har sett. Godt over hundre mennesker i kø. Ingen av dem orket å stå i køen så de dro videre, mens vi dro til Grand Central for å rekke siste tog hjem. Skulle egentlig blogge igår kveld når vi kom hjem, men jeg var så trøtt at jeg halv sov fra taxien til rommet, så hoppet rett i seng.