MIN FØRSTE LANGE SKOLEDAG


Siden det er mange som har et ønske om at jeg skriver på norsk, har jeg bestemt meg for å ha noen innlegg på norsk og noen på engelsk. Jeg snakker kun engelsk her, så er egentlig veldig rart å skrive på norsk akkurat nå. Idag hadde jeg en utrolig lang dag på skolen. Helt fra 8.30 am til 4.50 pm. Noen timer gikk fortere enn andre. Jeg hadde min første “Fashion Drawing” time idag, og min første “Fashion Fundamentals“. Vi fikk masse info om hva og hvordan vi skal jobbe med de forskjellige fagene og laget noen skisser i timene.

Jeg likte spesielt godt “Fundamentals“. Der vil vi lære om hvordan mote bransjen er, hvordan vi starter med en idè og står igjen med et produkt. Så blir veldig spennende med seks timer i uken i dette faget. Nå holder jeg på med leksene til imorgen og det er å starte på min “Spring 2011 Collection“. Så nå skal jeg finne et tema jeg vil bruke i min kolleksjon og ha noen idéer klar til skissing imorgen. Forløbig er det ganske avslappende på skolen, men jeg tror at etterhvert vil det blir veldig slitsomt. Til mandag skal vi ha klar 10 skisser og mønstre vi vil bruke utover året, men jeg syntes det er spennende å lære alt dette fra designere og fotografer som blandt annet har jobbet for Vouge, Nike og mange andre store bedrifter her i New York.

Idag hadde vi en så lang skole dag at jeg ikke har fått gjort så mye annet. Var en tur nede på butikken og isted var jeg å trente vekter og cardio til jeg så ut som en ny-dusjet person. Helt sykt hvor vamrt det er å trene her nede. Alt var seriøst kliss vått. Det var litt flaut på vei tilbake til rommet mitt, så tok hetten godt over hodet. Hehe. Nå er det straks legge tid for meg, må tidlig opp imorgen også, men har heldigvis en kort dag, er ferdig 12.50 pm. Så det skal bli deilig å slappe litt av og gjøre litt lekser.
Ja, jeg har blitt veldig flink!

Klokken er nå 11.20 her, så god natt alle sammen!