LITTLE ITALY


Jeg fikk dessverre ikke blogget igår fordi jeg ikke kom meg hjem fra Manhatten før rundt tolv her borte, og jeg var helt ødelagte så gikk rett til sengs. Derfor tenkte jeg heller å legge ut innleggene nå.

På skolen igår hadde jeg to timer med Engelsk og deretter tre timer Fashion Fundamentals. Vi jobbet litt videre med inspirasjon til vår helt egen Spring 2011 collection. Jeg har en del idéer nå og gleder meg til å begynne på skissene. Jeg og en fra klassen dro til Manhattan for å kjøpe skissebøker, blyanter, penner og alt annet tilbehør. Jeg endte selvfølgelig opp med en Starbucks smoothie igår også, som vanlig. Litt senere på kvelden traff jeg Vilje, og vi dro til “Little Italy” for å spise noe skikkelig mat. Den maten de serverer her på campus er ikke noe særlig god. Salaten smaker såpe, så jeg pleier som regler å kjøpe min egen mat. Har mitt eget lille matlager på rommet.

Jeg klarte selvfølgelig å kjøpe en veske i Soho, så jeg ikke hadde noe penger igjen til en taxi, og da hadde vi ikke noe valg, vi måtte gå 50 gater oppover mot Grand Central, og det er ikke bare bare skal jeg si dere. Så idag ser ikke bena mine ut, full i gnagsår og blemmer.

Beautiful Grand Central by night..