HVER DAG GÅR VI UT DØREN, UT I DEN VIRKELIGE VERDEN


“Det er seks milliarder mennesker i denne verden. Seks milliarder sjeler.
Men noen ganger er alt du trenger en.. “

En eneste sjel for å komme deg gjennom de vonde tidene. En eneste person for å takle hverdagen, som i blandt kan være tøft. Men hvordan finne den eneste ene?Når vet du hvem den ene sjelen er? Det kan være vanskelig å vite hvem du kan stole på og hvem som bare stiller opp når det er til dems eget beste. Når det er så mange mennesker i denne verden er det vanskelig å vite hvem du virkelig kan stole på i tykt og tynt. Tiden kommer og går, og det gjør også personene i ditt liv. Hver dag vi går ut døren, ut i den virkelige verden, treffer vi mennesker, alle slags mennesker. Vi knytter nye bånd, mens andre vennskap sakte forsvinner inn i en sky av tåke. Selvom det kanskje ikke er det vi ønsker, er det noe alle vil oppleve gjennom den lange reisen, som jeg kaller livet.

Vi lærer noe nytt hver eneste dag. Vi er ikke perfekte. Vi begår tabber. Vi finner lykke. Vi ser svik. Vi opplever ting vi ikke visste ville komme. Vi blir mer sikker på hvem vi er som person for hvert sekund av vårt liv. Vi lærer å tåle alt hva hverdagen vil bringe, selvom ting kan være tøft til tider, finner vi alltid en vei ut av det. En måte å takle ting på. Å gå videre, er ikke alltid like lett, men det er noe vi alle en gang i livet blir nødt til å gjøre, enten vi vil eller ikke. Ordene; gå videre, kan være utrolig tunge å høre. Men den dagen du har klart å komme deg videre står du igjen som en mye sterkere person. Det er da du vet at du har gjort det rette valget.

Tiden leger alle sår, men det kan ta tid. Dager. Uker. Måneder. Til og med år. Men når det først skjer, det er da du vil se hvor herlig livet virkelig kan være!

© Skrevet av Linn Høvik.